donderdag 19 mei 2016

Villa Apolysies - Nissaki



Villa Apolysies is een vrijstaande ruime villa voor 5 personen met privé zwembad en panoramisch zicht over de Ionische zee, de kustlijn van Corfu en het tegenovergelegen Albanië en Griekse vasteland. 
De villa ligt op ongeveer 1500 m van Nissaki met taverna's en minimarktjes. In de omgeving liggen verschillende mooie stranden zoals Barbati en Krouzeri. 
De afstand naar het vliegveld bedraagt ongeveer 25 km.


Faciliteiten: de villa ligt tegen een heuvel op een omheind grondstuk met privé zwembad, terras met ligbedden en parasols, gemetselde BBQ, eethoek. Door de hogere ligging biedt de villa spectaculair zicht op de kustlijn tot aan Corfu stad.




Indeling: de ruime en comfortabel ingerichte kamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen.

Begane grond: slaapkamer met twee eenpersoons bedden en ensuite badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Wasruimte met wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Patio.





Op de eerste verdieping ligt de compleet ingerichte keuken met o.a. vaatwasser, oven en magnetron, eethoek. Ruime en comfortabele woonkamer met TV, Dvd, en Cd speler. Groot gemeubileerd terras met zeezicht. Apart toilet met fonteintje. Terrasdeuren leiden naar het zwembad met omringend terras.

Tweede verdieping: slaapkamer met tweepersoons bed en aangrenzende badkamer met bad, vaste wastafel en toilet. Groot gemeubileerd terras met spectaculair zeezicht.


I

De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. WiFi, kinderbedje en kinderstoel beschikbaar.





Villa Apolysies 4 + 1 personen (5e persoon kind tot 12 jaar). Verblijf op basis van logies. 

Meer informatie en reserveren



Geen opmerkingen:

Een reactie posten